ON! Fest и Sound Ninja, заедно с robotev.com, създават новаторския за България музикален дансинг. (Помните ли сцената от филма „Голям“ (1988 г.), в която Том Ханкс свири с краката си върху гигантско пиано, разположено на земята? Ето, за да си припомните: видео.)

Дансингът, който ще бъде на разположение на всички посетители на фестивала за градска култура на 24-ти и 25-ти юни, може да пресъздава не само пиано мелодии. Разположен на 4 кв. м., уникалният музикален контролер е предварително „зареден“ с разнообразни комплекти от тонове и звуци. Всеки един от които се активира при допир на ръка, крак или дори – глава.

Като споменахме глава – невероятните брейк танцьори от Flowtrone crew и съ-организатори на ON! Street зоната са подготвили зрелищно шоу. Те ще представят истински музикален концерт, със изработената си хореография. Екип танцьори ще бъде на разположение, за да помага с танцовите стъпки на всеки желаещ да се изяви на дансинга.

И още примери:

 

Какво още са ни подготвили приятелите от Sound Ninja на ON! Fest?

  • Конкурс по finger drumming! Най-добрите ще спечелят курс по продуциране или DJ-ing от Sound Ninja. Единственото, което трябва да можете да правите е това или това.

Освен дръммашината, в “Ninja Gear” гостите на ON! Fest ще могат да тестват контролери, синтезатори на Novation, Roland, Yamaha, Akai, Numark, Technics и др., DJ gear и вокални ефекти, както и да получат ценни съвети и препоръки от екипа.

  • “Pop-up Band” – групи от 2 до 5 души ще могат да се включат в импровизиран “jam session” заедно с приятели или с напълно непознати хора и да създадат изцяло авторско парче на място! Разбира се, нинджа екипът ще съдейства и помага на ентусиастите, както и ще направи показна демо сесия. Най-добрите групи ще получат специални награди от Sound Ninja, така че започвайте подготовката още сега!

Само броени дни остават до началота на третото издание на фестивала за градска култура ON! Fest. BEYOND FUN (Отвъд забавлението) е мотото на тазгодишното издание, а организаторите обещават да ни отведат отвъд всичко, което сме преживявали досега. Най-голямата арена в Югоизточна Европа за гейминг и съвременна градска култура ще обедини в едно незабравимо събитие екстремни спортове и зрелищни батъли, европейски гейминг турнири, спиращи дъха игри на живо, графити, музика, екзотично аниме и косплей, прожекции, образователни дискусии, вдъхновящи работилници и страхотно забавление.
Всичко това и още много в ON! Fest 2017! Ела! Виж! Участвай!

Билети могат да бъдат намерени тук http://onfest.org/tickets.php.